Kiinnostuitko maatilamme toiminnasta? Etsitkö maatilamajoitusta tai elämyksiä maaseudulla? Tarvitsetko urakointipalveluja? Haluaisitko henkilökohtaista ratsastusvalmennusta? Ota meihin yhteyttä, autamme mielellämme!

Ylhäisten tila Mikko Lindberg
Mikko Lindberg (agronomi)
* Koneurakointipalvelut
p. o5o 6o 222
@ mikko(at)ylhaistentila.fi
Elina Lindberg Ylhäisten tila
Elina Lindberg (restonomi AMK, ja viljelijä AT)
*majoituspalvelut
p. o5o 34 36 411
@ elina(at)ylhaistentila.fi
Anni Kivelä
Anni Kivelä (farmaseutti, ratsastuksenohjaaja)
* ratsastustunnit, tallipaikat
p. o5o 3o 1o 111
@ annikivela(at)gmail.com

Sijainti

Paimio on maalaiskaupunki Varsinais-Suomessa hyvien kulkuyhteyksien päässä. 
Turusta ja Salosta pääsee moottoritietä pitkin Paimioon alle 25 minuutissa, Helsingistä matkaa on noin puolitoista tuntia. Ylhäisten tila sijaitsee kaksi kilometriä moottoritieliittymästä, Sauvontien alkupäässä, joten meille on todella helppo tulla.
Osoite Ylhäisten tilalle: Sauvontie 108-2, 21510 Hevonpää, Paimio.
Y-tunnus: 3127996-4

http://

Paikalliset palvelut Paimiossa

Paimioon kannattaa suunnata myös kauempaakin päivä- tai viikonloppuretkelle. Eloisasta maalaiskaupungista löytyy palveluja joka lähtöön. Luonto on Paimiossa lähellä ja se mahdollistaa useat erilaiset ulkoilma-aktiviteetit. Lukuisat persoonalliset kaupat ja putiikit palvelevat arkena ja viikonloppuisin, kahvila-ja ravintolatarjontaa löytyy moneen makuun, ja kuuluisa Alvar Aallon suunnittelema Paimion Parantola on suosittu matkailukohde. Tervetuloa Paimioon! 

Liikenneyhteydet

Saapuminen julkisella liikenteellä Ylhäisten tilalle:
Vainion Liikenne liikennöi Turku-Sauvo-Kemiö välillä. Ylhäisten tilan linja-autopysäkin nimi on Vartsalo (Paimio). Suosittelemme käyttämään Matkahuollon hakua, siellä näkyy kaikki aikataulut. 

Ruska Paimionlahti