Paimion Koirametsä on palvelu kaikenlaisille koirille ja heidän omistajilleen. Kahden hehtaarin kokoisen koirametsän voi vuokrata yhdelle tai useammalle koiralle vapaata liikkumista, touhuamista ja treenaamista varten. Samalla koirien omistajatkin voivat nauttia suomalaisesta luonnosta ilman että tarvitsee kantaa huolta siitä, missä koira liikkuu. 

Paimion Koirametsä on monipuolinen, monimuotoinen ja helppokulkuinen metsäalue, josta löytyy kangasmetsää, kosteikkoa ja kalliota. Alueella risteilee polkuja kallion päällä ja varvikossa. Metsässä on myös juurakoita, kaatuneita puita, kiviä, kiven koloja ja mahdollisesti liukkautta, joka on hyvä ottaa huomioon metsässä kulkiessaan. 

Koirametsän aitaus on tehty jykevistä alumiinitolpista ja panssariaidasta. Aitaus on kaksi metriä korkea ja se ulottuu maahan, muttei kuitenkaan maan alle. Alueella on vesipiste ja juoma-astia koirien juottamista varten. Koirien omistajille alueelta löytyy huussi ja sen kyljestä käsienpesupaikka, sekä kota ja pöytäryhmiä eväshetkiä ja istuskelua varten. Paimion Koirametsä avasi porttinsa heinäkuussa 2021 Ylhäisten tilan metsässä.  Tutustu Koirametsään tarkemmin.