Ylhäisten tilan maatilamajoitus- ja elämyspalvelu Paimiossa sopii kaikille, jotka haluavat majoittua maalla ja samalla nähdä ja kokea nykyaikaisen maatilan elämää.

Tervetuloa tutustumaan suomalaiseen luontoon ja ruuantuotantoon turvallisesti ja kestävästi aktiivisella maatilalla!

Tarjoamme majoituspalveluita kesäkaudella ja sopimuksen mukaan myös talven aikana, ota rohkeasti yhteyttä ja kysy majoitusta!

Ylhäisten tilan päärakennus ja majoitustilat

Kodinomaista majoitusmukavuutta

Ylhäisten tilan maatilamajoituksessa majoitutaan kodinomaisesti tilan päärakennuksessa, satavuotiaassa maalaistalossa, joka on myös isäntäväen koti. Rakennuksen yläkerrasta löytyy 2-4 hengen majoitushuoneita 10 hengelle sekä vieraiden yhteiskäytössä olevat vessat ja suihku. Yläkertaan kuljetaan portaita pitkin noin 20 askelmaa. Yläkerta on täysin vieraiden käytössä majoittumisen ajan. Sen tilavassa aulassa vieraiden käytössä on jääkaappi pakastinlokerolla, veden- ja kahvinkeitin sekä mikro. Aulassa on myös ilmalämpöpumppu joka viilentää mukavasti koko yläkertaa. Aulan ikkunoista on näkymät hevostarhoille. Majoitus sisältää liinavaatteet, pyyhkeet ja aamiaistarvikkeita omatoimista aamupalaa varten.

Viihtyisä pihapiiri ja monimuotoinen metsä aivan vieressä

Ylhäisten tilan pihapiirissä vieraat pääsevät tutustumaan maatilan ympäristöön tarkemmin. Hevostalli on aivan päärakennuksen läheisyydessä, ja hevosia voikin ihastella esim. terassilla aamukahvia samalla nauttien. Takapihan puutarhassa voi herkutella marjoja suoraan pensaista, kun sato valmistuu. Monimuotoinen metsä avautuu aivan tilan takapihalta, jossa voi retkeillä omatoimisesti. Korkea Tipumäki on ehdottomasti näkemisen arvoinen, sieltä avautuu maisemat kauas peltojen ylle ja Paimionlahdelle. Mäen päältä löytyy myös muinaiset hiidenkiukaat.

Hevostelua ja maatalouskoneisiin tutustumista

Onko maatalous täysin vierasta ja haluaisit oppia siitä lisää? Järjestämme tilauksesta aktiviteetteja esim. hevosten parissa tai maatalouskoneisiin ja peltoihin tutustumiseen. Kysy lisää!

Näe ja koe Paimio

Paimiossa on paljon nähtävää ja tehtävää pitkin vuotta. Maailmankuulu Alvar Aallon suunnittelema Paimion Parantola on mielenkiintoinen vierailukohde, kuten myös Paimion Sähkömuseo ja Käsityömuseo Miila. Monet ulkoilma-aktiviteetit ovat myös Paimiossa mahdollisia, kuten melonta, padel ja erilaiset luontopolut. Lue lisää Paimion runsaasta palvelutarjonnasta www.visitpaimio.fi