Tarinoita

Ylhäisten tila on toiminut yli sata vuotta perhetilana ja on sitä hyvin vahvasti edelleen. Tila on aina pyrkinyt kehittymään ajan hengessä ja vaalii jatkuvan oppimisen periaatteita. Maatila ei ole koskaan valmis ja se tekeekin toiminnasta kiehtovaa ja ylläpitää mielenkiintoa alaan. Jokainen kasvukausi on uusi mahdollisuus parantaa ja kehittää toimintaa entisestään. Toimintaa ohjaa vahva perhekeskeisyys ja yhdessä tekemisen kulttuuri. Yhdessä on yleensä suurempi mahdollisuus onnistua kuin yksin ja yhdessä myös vastoinkäymisten kohtaaminen on puolet kevyempää kuin yksin.

Perhepotretti
Kalkkunoiden lastauspäivä perheen kesken
puintitöitä
Koko perhe puimassa

Ylhäisten tila mediassa

Maatilan Pellervo lehti kirjoitti vuoden 2018 lokakuussa Carbon Action Hiilipilotista, johon Ylhäisten tila ilmottautui mukaan.
Carbon Action alusta toimii tutkijoiden ja käytännön maanviljelijöiden yhteistyöverkostona, jossa pyritään lisäämään peltomaan hiilivarastoja ja tutkimaan maaperän hiilensidonnan erilaisia toimenpiteitä. Koko jutun pääset lukemaan alla olevasta linkistä:

MaatilanPellervo Hiilipilotti_10_2018

Siipikarjaliiton julkaisema Suomen Siipikarja lehti julkaisi syksyllä 2019 artikkelin, kuinka emokalkkunat monipuolistavat toimintaa Ylhäisten tilalla. Kalkkunoita tilalla on ollut vuodesta 1990 lähtien ja toiminta on laajentunut siitä lähtien pikkuhiljaa. Koko jutun pääset lukemaan täältä:

Suomen siipikarja_3_2019